Termes i Condicions

La venda d’entrades serà des de dia 4 d’abril i fins a les 20 hores de dia 8 de maig de 2022.
La majoria d’activitats del Festival només permeten un nombre limitat de places. Convé treure les entrades amb la major antelació possible. L’organització es reserva el dret de modificar o cancel·lar qualsevol activitat inclosa al programa, per motius meteorològics, tècnics o relacionats amb la pandèmia.

Ubicació

Al Google Maps hi apareixen indicats els llocs on es realitzaran les diverses activitats del 5è Contesporles.

Persones amb mobilitat reduïda

Els espais que no estiguin adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda apareixen indicats amb aquest símbol: 

Es demana puntualitat

Per respecte al públic i als artistes, no es permetrà l’entrada un cop iniciada l’activitat.

Durada

La majoria d’activitats tenen una durada màxima d’1 hora, aproximadament. Les activitats que tenen una altra durada, s’indiquen al programa.

Adults

A les activitats per a adults, indicades al programa, no hi poden entrar menors.

Idiomes

Les sessions que es fan en llengües diferents del català s’indiquen així al programa. Les sessions en anglès estan adaptades al llenguatge per a infants, i es podran seguir fàcilment per les edats indicades.

Privacitat

Us informam que totes les activitats de contesporles podran ser enregistrades o fotografiades amb l’única finalitat d’informar sobre el festival i no sobre cap participant en particular. Si alguna persona observa que hi ha alguna imatge publicada on considera que es pot veure compromesa la seva privacitat pot sol·licitar a l’organització del festival la retirada de la imatge adreçant-se al formulari de contacte.

Pluja

En cas de pluja, s’ha previst que les activitats a l’aire lliure es facin a espais coberts que s’indicaran oportunament al Punt d’informació, a la web, Instagram i Facebook. 

COVID

En tot moment es respectaran les mesures COVID vigents en la data de desenvolupament del festival.

INFORMACIÓ

Per a qualsevol informació o aclariment, adreçau-vos al Punt d’informació instal·lat al Passeig del Rei o a través de la pàgina contacte.

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l’informem que el Lloc web www.contesporles.com (d’ara endavant, la “Web”) és titularitat de Associació Cultural Contesporles, amb domicili social a C/ Carreró de Sa Vileta 2, Esporles, amb NIF G57878647.

Condicions d’ús

Les presents Condicions descriuen els termes aplicables als serveis i continguts oferts a través del lloc web www.contesporles.com i regulen les relacions jurídiques entre Associació Cultural Contesporles i el client.

L’accés a la web és de caràcter lliure i gratuït, la utilització de la Web suposa l’acceptació sense reserves de la totalitat de les Condicions d’Ús. Si no estiguessis d’acord amb aquestes condicions has d’abstenir-te d’utilitzar aquesta pàgina.

La visita al lloc eCommerce per part de l’usuari haurà de fer-se de forma responsable i de conformitat a la legalitat vigent, la bona fe, les presents Condicions i respectant els drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat del’ Associació Cultural Contesporles o qualsevol altres persones físiques o jurídiques.

L’ús de qualsevol dels continguts del lloc web amb finalitats que siguin o poguessin ser il·lícites queda totalment prohibit, així com la realització de qualsevol acció que causi o pugui causar danys o alteracions de qualsevol tipus no consentides per Associació Cultural Contesporles, al lloc eCommerce o als seus continguts.

El lloc web i els productes i serveis oferts per Associació Cultural Contesporles està dirigit a majors d’edat amb la capacitat jurídica suficient per a poder quedar vinculat per les presents Condicions d’Ús. És possible que la utilització de certs serveis o la contractació d’alguns béns o serveis estigui subjecte a condicions especials complementaries que requeriran el consentiment exprés i que prevaldran en tot cas sobre les presents condicions generals.

Registre dels usuaris

La utilització dels serveis prestats per Associació Cultural Contesporles i la compra en la Web no requereix el registre com a usuari en la Web.

 

Comandes

Una vegada realitzada una comanda, t’arribarà un missatge confirmant la recepció de la mateixa així com amb informació sobre el producte i la facturació de la comanda realitzada.

Forma de pagament

L’adquisició de serveis o productes a través de www.contesporles.com permet les següents formes de pagament:

  • Pagament mitjançant targeta de dèbit o crèdit a través d’un TPV virtual.

Preus

Els preus dels productes són els indicats en la descripció que se’ls adjunta. Tots els preus indicats en la descripció de producte s’expressen en la moneda Euro (€) i inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (I.V. A.).


Devolucions

Quan es du a terme una comanda, l’entrada s’envia al compte de correu associat a la comanda i aquesta no pot ser invalidada. D’aquesta forma, una vegada adquirida l’entrada, aquesta no podrà ser reemborsada.