CONTESPORLES 2022

Després dels temps difícils que hem passat torna el Festival Internacional del Conte “CONTESPORLES” amb la seva cinquena edició. Esporles tornarà a convertir-se amb la capital Mallorquina del conte. Aquesta nova edició serà amb format reduït a causa de la situació actual, que passarà de dos a un dia. La data elegida és el proper diumenge 8 de maig. Un dia que viurem amb molta intensitat, amb un cartell a l’altura ple d’activitats que faràn les delícies dels més petits i també dels més grandets.


Aquest any ens visitaran des de fora de l’illa els artistes Martha Escudero, Carles Alcoy, Susagna Navó, Agustí Farrer i Vivim del Cuentu. També comptarem amb el talent dels artistes mallorquins Serena Zahnke, Tomàs Vibot, Joan Carles Palos, Mals papers, Il.lusions Efímeres,Canciones para Matilda,Viatge al món de n’Aina + Pato Conde, Virginia Massagué & Isabel Llavoré, Francisca Nadal Valenzuela i la “Trobada de Narradors Gràfics” de la mà de Catalina Rigo,Liliana Bofi i Feliu Renom.

Al llarg del dia a damunt el passeig tendrem diferents parades on les llibreries del gremi de llibreters tendran el seu material per a la seva adquisició.

Les entrades de les activitats es poden adquirir de manera en línia a través de la web www.contesporles.com

Després del Festival,l’alumnat d’ESO de l’IES Josep Font i Trias i els alumnes d’1 i 2 anys de l’Escoleta municipal d’Esporles assistiran a diverses sessions de contacontes durant el matí del dilluns 9 de maig. L’alumnat del CEIP Gabriel Comas i Ribas assistiran a diverses sessions de contacontes durant el matí del dimarts 10 de maig.

La cinquena edició és podrà dur a terme gràcies a l’esforç de les persones que de manera desinteressada formen l’Associació Cultural Contesporles,el suport de l’Ajuntament d’Esporles i dels comerços i entitats col.laboradores. Aquesta gran iniciativa es basa en l’esperit voluntari de molts d’habitants del lloc que impulsen aquest projecte amb entusiasme, generositat, imaginació i professionalitat.